Voordelig uw Audi importeren uit het buitenland

0

De Audi is een populaire, luxe auto. Zowel voor privégebruik als voor zakelijk gebruik is het een auto met uitstraling waarmee u, bijvoorbeeld bij een klant, aan kunt komen. De aanschaf van een Audi in Nederland is echter behoorlijk duur. Daarom kan het voor u voordelig zijn om uw Audi te (laten) importeren uit het buitenland. Er zijn genoeg Nederlandse bedrijven dit voor u kunnen regelen.

Uw Audi importeren uit Duitsland

Duitsland is onder Nederlanders een populair land om auto’s vandaan te halen. Aangezien Audi een Duits merk is, is het aanbod daar zeer groot en de prijs relatief laag. Wanneer u een Audi wilt importeren uit Duitsland, moet u echter wel met een aantal zaken rekening houden. Zo heeft Duitsland zijn eigen wetgeving als het aankomt op handelsverkeer. U krijgt te maken met importkosten, belasting (in Nederland) en verzekering. Het grote voordeel is dat Duitsland geen BPM kent, waar door u uw Audi met extra BPM-korting kunt importeren.

Uw Audi importeren uit andere landen

Een Audi importeren kan ook uit andere landen. De Audi heeft in dat geval zeer waarschijnlijk een langere weg af te leggen. Houdt er dus rekening mee dat de transportkosten hoger zullen uitvallen. Met name wanneer u uw Audi overzees bestelt en hem moet laten verschepen, kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Verder blijven de importkosten overeind en moet u ervoor zorgen dat de auto hier geregistreerd wordt en aangegeven bij de juiste instanties nadat u hem heeft laten importeren.

Share.

About Author

Leave A Reply